Contact? Mail me via ej@dehaanmac.nl of bel me op telefoonnummer 06 10381072

Blog 2 -En na 1 komt 2………..

Blog 2 -En na 1 komt 2………..

Na de 1ste Blog is het tijd voor de 2e. Sommige dingen in het leven zijn zo simpel. Na 1 komt 2. Na 2015 komt 2016 en ga zo nog maar even door.

De eerste dagen van 2016 vullen zich met het voorbereiden op alles wat gaat komen. Aan ambities (en dat is niet helemaal het zelfde als goede voornemens) geen gebrek. Met Jannet, mijn echtgenote, gaan we dit jaar voor zeker voor het actief ondernemen binnen de fysiotherapie. Met Lochem als standplaats natuurlijk. Kan niet wachten om samen deze tak van de zorgsector met een beetje gezond ondernemerschap verder te brengen.

Met mijn business partners Jacob en Erik rollen we begin 2016 Public Match uit. De software is inmiddels ontwikkeld. De database gevuld en het verhaal klaar. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Maar zeg nou zelf: Als je overheid een abonnement kan nemen dat je tijd en geld bespaart; Waarbij kennisdelen een belangrijke basis vormt; Dat een impuls geeft aan de ontwikkeling van je organisatie en medewerkers, dan hoef je daar toch niet over te twijfelen. Toch ?!

De derde loot aan de boom: Kaart op Schoot. Met een goede (studie)vriendin Lisette, een kei in HRM en persoonlijke ontwikkeling & coaching, willen we de gemeenten in ons land helpen, de rol van een meer regisserende gemeente in te vullen. Van wensen en voornemens concrete acties maken. Leren loslaten in vertrouwen zoals dat zo mooi heet. Vanuit onze specifieke ervaringen, waaronder natuurlijk ook mijn raadslid zijn.

En natuurlijk: Mijn VEER aanpak (zie mijn website voor uitleg) voor mijn bestaande opdrachtgevers voort te zetten. De ontwikkeling van een woonwijk en het centrum van Son en Breugel. Het verder invullen van het accommodatiebeleidsplan in Dronten met huisvesting voor scholen, een woonservicegebied en het actief ondersteunen van maatschappelijke initiatieven. Het tot ontwikkeling brengen van een groot stuk inactief industrieterrein van Eternit te Goor en het hiermee bijdragen aan de werkgelegenheid in het Oosten van Nederland.

Ik heb er zin in om deze opdrachtgevers in 2016 alle mogelijke successen te bieden (en natuurlijk graag met nieuwe kennis te maken!). Als dank voor het vertrouwen voor de voortzetting van mijn inzet natuurlijk. Maar ook, en dat is een belangrijke drijfVEER, vooral omdat ik elke dag erg veel energie haal uit de dingen die ik doe. En daar verandert niets aan, ondanks of dankzij een jaarwisseling.

Een ieder een succesvol en vreugdevol jaar toegewenst. Zakelijk, privé, of vanuit welke invalshoek da n ook. Ik heb er in ieder geval zin in! Tot Blog 3 en een in alle opzichten fijne en succesvolle week toegewenst.

Eric-Jan de Haan

Reacties, suggesties, vragen, uitdagingen of wat dan ook: ik zie ze graag komen!!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.