Contact? Mail me via ej@dehaanmac.nl of bel me op telefoonnummer 06 10381072

Blog 1: ‘Kleren maken de man!’

Blog 1: ‘Kleren maken de man!’

Een eerste indruk, maak je maar één keer….

Een eerste indruk wordt nog altijd bepaald door het uiterlijk. Schoon, verzorgd en goed gekleed. Maar ja, als je zelf niet af en toe in de spiegel kijkt kan het maar zo zijn dat er toch net iets mis is. Met mijn website was dit niet anders. Ik heb me een groot aantal jaren vol in projecten, politiek en sport gestort en de tijd en misschien ook wel de noodzaak ontbrak om mijn website een beetje actueel te houden. Da’s natuurlijk niet helemaal waar. Zelf was ik me er ter degen van bewust dat een nieuwe “look and feel”, een moderner uiterlijk en actualiteit, nodig om aandacht vroeg. Kortom … wel tijd geen prioriteit.

Qua situatie is er niet veel veranderd. Het werk vult de dagen goed, de politiek de avonden en sport de zondagen. Met daar tussendoor, naast het opbouwen van wat nieuwe zaken (voor de volgende blog) de rode draad: mijn gezin. Als laatste genoemd maar de basis van alles. Zonder twijfel. Maar, ik dwaal af (een eerste blog is ook best wel even wennen).

Actueel?

Een nieuwe website… Daar was ik aan toe. En nu hij klaar is voelt dat fijn. Een nieuwe jas, passend bij de tijd en actueel. En zelf vind ik dat Laura (concept/design/lay-out) en Leo (foto’s) een puik stukje werk hebben geleverd. Ik ben er blij mee.

En misschien vraagt u zich, net als ik, af of de website nu wel actueel zal blijven. Daar kan ik volmondig ja op zeggen. Wat ik in mijn advies en coaching werk ook vaak doe, is het inbouwen van een handige “ hulp-activiteit”. Deze zorgt er voor dat gedrag of activiteit makkelijker kan worden gerealiseerd. Voor mij is dit voor het bewaken van de actualiteit van de website het schrijven van een wekelijkse blog. Daarbij hoop ik van harte dat het mes aan twee kanten snijdt. De inhoud van mijn blog zal geen levensverhaal worden. Het zal een wekelijkse ervaring worden, maar dan wel gekoppeld aan een suggestie, tip of idee. En, als ondernemer, zal ik het natuurlijk ook niet laten om jullie als lezer af en toe ook mee te nemen in wie ik ben, wat ik doen en wat ik eventueel voor jullie kan betekenen.

Tot slot weer terug naar de website.  Voor suggesties over veranderingen en aanpassingen houd ik me meer dan aanbevolen. Dus bel, mail, twitter of wat dan ook.

Tot Blog 2 en een in alle opzichten fijne en succesvolle week toegewenst.

Eric-Jan de Haan

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.