Contact? Mail me via ej@dehaanmac.nl of bel me op telefoonnummer 06 10381072

Wie ben ik?

'Verbindende professional met strategische visie'

Op gebiedsontwikkeling is heel veel mogelijk. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk, herbestemmingen van gebruikte panden, infrastructuur of een burgerinitiatief om de ruimtelijke omgeving te verbeteren. Ik geloof graag in de woorden Kan niet bestaat niet. Dat maakt dat ik met een open blik een project tegemoet treed én dat ik over de grenzen heen kan kijken. De ervaring die ik de afgelopen 20 jaar in tal van projecten en rollen heb opgedaan helpen me daarbij. Door het plezier dat ik in mijn werk hebt en dat gepaard gaat met een flinke dosis energie, denk ik wel eens dat een dag uit 30 uur bestaat. Dat geeft enerzijds heel veel inspiratie, maar het dwingt me anderzijds ook om gestructureerd te werken. Want uiteindelijk is het doel om altijd tot een goed en duidelijk resultaat te komen.

Door opdrachtgevers wordt ik getypeerd als creatief, ondernemend, doelgericht maar vooral ook praktisch. Een kameleon die zich in diverse rollen weet neer te zetten en die vanuit zijn betrokkenheid makkelijk in kan leven in de verschillende belangen die betrokken groeperingen hebben.

Kortom een verbindende professional op het gebied van ruimtelijke vraagstukken, met strategisch, analytisch inzicht en ervaring in zowel de publieke als private sector én die met de nodige sensitiviteit een project tot een goed einde weet te brengen.

Vanuit de opvatting dat je ten allen tijde feeling moet hebben met opdrachtgevers en de projecten waar je mee bezig bent, maak ik graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Eric-Jan de Haan

VEER

Het warme, beschermende, verendek van een vogel, verbindend als een veerpont, veerkrachtig als een spiraal en de spreekwoordelijke veer……; Verbinding, Energie, Enthousiasme & Resultaat, dat is voor mij VEER!

 

Projectrollen

 • Projectdirecteur
 • Proces- of projectmanager
 • Strategisch adviseur
 • Interim manager
 • Coach
 • Inspirator
 • Lobbyist / acquisiteur

Inzetbaar als/wanneer

 • vastgelopen trajecten vlot getrokken moeten worden
 • er wensen vertaald moeten worden naar een concreet project
 • er een concreet einddoel behaald moet worden
 • er draagvlak gecreëerd moet worden of een coalitie gevormd
 • er onderhandeld moet worden tussen verschillende belangengroeperingen
 • complexiteit in bestuurlijke vraagstukken een oplossing in de weg staat